Citroën Xsara Picasso: CD Speler

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Heb gisteren weer een Citroen Xsara Picasso gekocht bj 2006 en mijn cd speler werkt niet, de radio werkt heel goed geen problemen mee maar alleen de cd speler, hij geeft wel aan load cd maar speelt niet af, wat kan daar de oorzaak van zijn. Met Vriendelijk Groeten Bert.

compassie

Geplaatst door compassie (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Hoor je hem wel draaien?
Ferry

compassie (0), 4 jaar geleden

Wel met erin en eruit halen dan hoor ik wel iets maar dan geeft hij aan loat cd en dan is hij vrij rustig

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Dus het aandrijfwerk haalt hem wel erin en er uit.Dan kan het van alles zijn ,motortje ,laser etc. Je kan proberen er een schoonmaak cd in te stoppen. Wellicht is hij alleen vuil.
Als jezelf hem niet kan repareren ,raad ik aan een andere te kopen.Op de onderdelenlijn b.v.,of een nieuwe aftermarket.Het laten maken kost een veelvoud.
Ferry

compassie (0), 4 jaar geleden

Oke Ferry jij wordt hartelijk bedankt voor de tip, ik ga naar mijn neef die heeft een schoonmaak cd en dat ga ik eerst ff proberen, en anders kijk ik op de site wat jij heb aan gegeven voor een andere, mijn dank is nogmaals groot, Bert.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.