Citroën Jumper: citroen jumper 2.5D storing klokje, verwarming verlichting, radi

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Het klokje, radio, binnen verlichting, kachelmotor werken niet meer. maar als ik sein met het grootlicht dan werkt alles wel weer. Iemand een idee wat dat kan zijn. Heb de combi schakelaar al vervangen maar dit mocht niet baten.

Mvg jelle

budgie

Geplaatst door budgie (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

abxsport (0), 17 jaar geleden

Massapunten schoonmaken en stekkers controleren.

budgie (0) PRO, 17 jaar geleden

welke stekker verbinding? stekker van combi schakelaar? Massa heb ik niewe kabel naar blok getrokken maar ook dit helpt niks.

mvg

budgie (0) PRO, 17 jaar geleden

en er zijn ook geen zekeringen doorgebrand een het rare is als ik sein met groot licht dan doet alles het gaat de verlichting aan, verwarming aanjager gaat draaien radio gaat aan alles, laat ik hem los dan is het weer over.

mvg

budgie (0) PRO, 17 jaar geleden

storing gevonden, stekker achter zekeringkast was gesmolten stekker los gebroken nieuwe stekker aangezet en probleem verholpen


Close

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.