Citroën Xsara: Citroen Xsara onderdelenauto

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i 16v

Beste forumleden,

Ik weet niet of dit toegestaan is maar probeer het toch maar.

De 'motormanagementcomputer' van mijn zwarte citroen xsara coupe uit 2001 heeft het volgens de dealer begeven. De reparatie is dermate duur dat het niet meer de moeite waard is. De auto heeft slechts 101000 km op de teller en is voorzien van LM-velgen met winterbanden type Fulda, airco, radio-CD, electrische ramen, electrische spiegels, ABS enz.

Het enige andere dat er mankeert is het raammechaniek aan de bestuurderszijde, en her en der wat schade aan het plaatwerk. Voor de rest is alles piekfijn in order. Ik ben voornemens om de auto te verkopen aan een sloperij. Kan me echter voorstellen dat er een liefhebber is die deze auto goed kan gebruiken als onderdelenauto en er wellicht iets meer voor wil bieden. Iemand interesse? Of iemand nog een tip?

Het kenteken is: 83-HD-NS

Mvg, Sander

sander1974

Geplaatst door sander1974 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik neem aan dat vervanging van de computer door nieuw te duur is.
Maar deze computer kan misschien gerepareerd worden en dat is een stuk goedkoper.
Kan bij actronics in Almelo, zij het dat dat via een garage moet of bij bba-reman in Utrecht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.