Citroën C5: cruise controle

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: rhz

kreeg van een klant de vraag of je ook eenvoudig cruise controle kunt inbouwen in een c5 diesel d.m.v. de orginele schakelaar te monteren, iemand een idee?

mecano ltd

Geplaatst door mecano ltd (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Highway (120) PRO, 11 jaar geleden

toevallig gisteren een gaskabel vervangen bij een c5 hdi. Het electronische gedeelte van het gaspedaal zat onder de regeleenheid en niet op het gaspedaal.
ik weet niet meer welk bouwjaar en welke systemen te koop zijn in nieuw zeeland, maar als bij jou auto d potmeter onder de regeleenheid bij de accu zit dan zal het een heel geknutsel worden.

JHV (0), 11 jaar geleden

Geen elektronisch gaspedaal dan geen CC inbouw (origineel) mogelijk.

mecano ltd (0) PRO, 11 jaar geleden

klant komt komende maandag, zal jullie op de hoogte houden

JOHN5671 (0) PRO, 11 jaar geleden

Bestaat volgens mij wel een "mooie" set van Waeco voor.
Moet wel juiste motormanagement zijn!!

Groeten John

lummelke (0) PRO, 11 jaar geleden

Het gaat wel hoor, zelf heb ik een C5 20HDI break van 06/2002 waar de originele cruisecontrol jaren geleden achteraf door mezelf is ingebouwd.

In de afdekkap onder de stuurschakelaars is aan de binnenkant al aangegeven waar het plastiek moet worden uitgesneden, zodat de CC-schakelaar in de Com2000 (= stuurschakelaars) kan geschoven worden.

Je moet wel even nazien of er een schakelaar op het koppelingspedaal aanwezig is, zoniet kan je deze meebestellen, de stekker en bundel hangen al in de buurt. Daarna moet je wel de software laten aanpassen met een Lexia of Proxia.

mecano ltd (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt voor de reactie's, was een makkie, orginele schakelaar erin en aangepast met met lexia en het werkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.