Citroën C1: Deurslotje defect. Dus waar de sleutel in gaat.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Deurslotje waar de sleutel in gaat bestuurderskant. Zijn er losse slotjes met aparte sleutel te koop en waar. Autodoc24 heeft geen voorraad meer en zij hebben ze weer besteld in China. Zijn de slotjes van de C1 uitwisselbaar met die van de Peugeot 107 en de Aygo?

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C1? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Doornekamp33 (0), 6 jaar geleden

De deursloten zijn uitwisselbaar tussen de 107/C1 en Aygo, maar contact Bas Boer eens van libacars in Barendrecht, wel even bellen, in de amil is die hopeloos met antwoorden, kun je een complete set aanschaffen met sleutel, heb je ook geen andere sleutel als je alles omwisseld.

https://link.marktplaats.nl/m1217700152

Eventueel kun je bij de dealer op chassisnummer een vervangend slot bestellen, dan houd je je oude sleutel.

Pakreel (0), 6 jaar geleden

Dank voor jullie inbreng. Heb ondertussen zelfs een Nederlandse leverancier gevonden voor nieuwe. Multikey.com Als je de slotjes wilt vinden moet je niet op het Nederlands talige deel van de website zijn maar o.a. op de Spaans- of ander-talige deel van de website. http://www.multikey.com/es/product/CT000... Naar hen toe gereageerd enkele weken terug, maar nog niets van hen vernomen. Hierbij ook een afbeelding hoe een setje er uit ziet. Verder heb ik het nog niet opgelost omdat de dame in kwestie eerst met wintersport gaat, wel met een andere auto. Nu ik toch op verzoek van de moderator reageer heb ik weer even op de website van Multkey gekeken. Hierbij nu toch een NL talige: http://www.multikey.com/nl/products/sear...

Pakreel (0), 5 jaar geleden

Zie bovenstaande quote

Pakreel (0), 5 jaar geleden

De auto heb ik uiteindelijk niet gerepareerd, vond de eigenaressewaarschijnlijk niet nodig. Maar in de quote staat genoeg om je op weg te helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C1 of stel zelf een nieuwe vraag.