Citroën Xsara: Eigenwijze auto airco

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8i 16V

Hallo,

Als mijn Picasso meer dan 4 uur stil staat en dan weer gestart wordt, dan staat de blazer altijd op automatische airco. Ik wil liever dat hij gewoon op de blazer staat.

Enig idee hoe dat ingesteld kan worden?

Iemand ook een idee waar de krik zit verstopt bij een Picasso met onderbouw lpg tank?

Groetjes,
Jaap

jvzoest

Geplaatst door jvzoest (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abxsport (0), 17 jaar geleden

Misschien dat de dealer dit kan veranderen met behulp van de testkast, ik vrees echter dat dit niet te veranderen is. Ik kan het me iig niet herinneren dat het in te stellen is.

andreas08 (0) PRO, 17 jaar geleden

misschien in de bsi in het configuratie scherm is het te varanderen anders proberen om er een nieuwe update in te laden als dit bij deze picasso mogelijk is de eerste series was het niet mogelijk en de krik is altijd in het reserve wiel te vinden de kriksleutel in het vakje voor de rechter achterstoel onder in het klepje maar het staat altijd in het instructie boekje onder wiel wisselen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.