Citroën Xsara: Universeel afstandsbediening op Xsrara, waar op aan te sluiten?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4I

Hallo allemaal

Ik heb sinds kort een Xsara, fijne auto maar helaas is bij de afgelopen vorst het slot kapot gegaan. Nu heb ik de cilinder van de bijrijder aan de bestuurderskant gezet en omdat ik al wel CV heb maar nog geen afstandsbediening heb ik een universeel setje aangeschaft met klapsleutel. Dus dan kan ik straks de deuren openen/sluiten en als de batterij leeg is altijd nog via de sleutel naar binnen. Het setje wat ik gekocht heb, zie ook:

http://www.globe-gadgets.com/product_inf...

Nu heb ik de aansturing waarschijnlijk gevonden, dit is volgens mij het kastje vlak boven de pendalen welke eveneens de startonderbreking vormt. (bij inschakelen hoor je klik/klik)

Heeft iemand enig idee welk soort aansturing de Xsara van bj 04-98 heeft, positief/negatie etc. en welke kabels je de puls van de "universele afstandsbediening" op kan zetten.


Groet
Michel

michel xsara 1998

Geplaatst door michel xsara 1998 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Beunhaas (520) PRO, 17 jaar geleden

Welke afgelopen vorst?

michel xsara 1998 (0), 17 jaar geleden

Toen het laatst sneeuwde, mijn auto stond scheef d.w.z. links stond hoger dan rechts)... ochtend's werkte het allemaal nog, en s'middag toen ik naar huis zou kreeg ik de sleuter en niet meer in. Ik ga er gemakshalve maar even van uit dat het daaraan ligt. Hij zou het ook zomaar begeven kunnen hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.