Citroën C4 Picasso: Emisie storribg

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5fw ep6

Klant heeft de klacht bij warme motor inhouden 3 cillinder lopen. Bij de vorige garage hebben ze de bobinines vervangen bougies storring blijft terug komen ze vertellen hem dat het aan de benzinepomp ligt maar niet 100% zeker. Dus hij is na mij gekomen. Ik heb ook alles gecontroleerd foutcode die erin zit p1340 . Via google zoeken krijg ik veel dingen te zien ketting timming nokkeas positie sensoren die heb ik vervangen zonder resultaaat. En ze hebben het over deketting nokkenas versteller vervuilde motor klepzittingen noem maar op. De auto heeft niet de storring als het koud is wat opvalt ongerveer bij de 90 graden telkens. Ik dacht zelf zit het ijet in temperatuur sensor het in nu vrijkoud buiten maar maar na een kwartier snelweg rijden loopt de temperattur snelop zonder file rijden.

Wie heb dit probleem ook gehad. Wie weet het?
Afz ron rsautos

rdsautoservice

Geplaatst door rdsautoservice (0) PRO , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 5 jaar geleden

Bij Peugeot en Citroen is P1340 - Misfire cylinder 4

rdsautoservice (0) PRO, 5 jaar geleden

Ja dat klopt alleen wat is de oorzaak op google vele oorzaken veel dinfen die ze vervangen maar niet de oplossing of resultaat.
Ieder geval bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.