Citroën DS3: emyway navigatiesysteem

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5F01, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Afgelopen dinsdag 4 nieuwe bougies en bobine laten vervangen bij de dealer. Auto opgehaald en bij thuiskomst komen we erachter dat de radio/navigatiesysteem niet meer werkt. (zwart scherm).
Dachten eerst dat de dealer de radio had uitgezet, maar doet dus helemaal niets meer. Het enige wat je hoort is constant een zoemend geluid in de radio, net of er een cd geladen wordt. Zit geen cd in.
Teruggegaan naar de dealer, maar die zegt doodleuk dat het systeem dood is. Kunnen het systeem opsturen en nalaten kijken, maar kosten zijn ongeveer 550 euro. Nieuw systeem rond de 900 euro.
Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn? Ik heb de zekeringen al nagekeken, maar die zien er allemaal nog goed uit.
Kan dit probleem te maken hebben met de nieuwe bougies en bobine of gewoon ongelukkige samenloop van omstandigheden?

jiskavermunt

Geplaatst door jiskavermunt (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën DS3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Rene Roolvink (0) PRO, 5 jaar geleden

Beetje kort door de bocht van de dealer . Echter het alleen vervangen van bougie,s en bobine,s brengt deze storing niet naar voren .
Met een nog mogelijke systeem update ( dus geen landen update ) zijn er reeds vele opstartstoringen verholpen . Altijd het proberen waard .Wil de betreffende dealer hier niet aan meewerken , onmiddellijk een andere dealer zoeken en hier nooit meer naar terugkeren .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën DS3 of stel zelf een nieuwe vraag.