Citroën C5: Geen vermogen C5 Ph2

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: DW10 2.0 HDI

Hey,


heb hier ene C5 Ph2 staan die geen vermogen heeft, MIL lampje brandt niet, toch wel een foutcode opgeslagen, P2562 Singaal hoger dan verwacht van de turboklep. Het rare is dat de Lexia de storing markeert als een storing die tijdens het storing zoeken naar voren is gekomen, en dan ook nog eens als onecht aanmerkt (is er wel maar moet je niks mee doen.

In de parameters kun je duidelijk zien dat de Turbo geen druk opbouwt (stationair is de Druk 1000 Mb volgas 800mb)

Aan de hand hier van heb ik de turboklep vervangen, nu is de klant hier weer, Af en toe vermogen met brandend MIL lampje en storing P2562 Signaal hoger dan verwacht van de turboklep en P2563 Singaal lager dan verwacht van de turboklep. De turbo klep eens afgesteld met een verloop kabel, storing zou iderdaad moeten kloppen, spanning was met 700mb 4.59 moet 4.2 +/- 0.05V zijn, stelplaatjes er tussen gezet, nou storing wissen en rijden. Alles lijkt goed, rij de parkeer plaats op, Piep storing... Weer die zelfde storing, Onechte Storing, Permanent, tijdens storing zoeken naar voren gekomen... P2562 Singaal hoger dan verwacht van de turboklep.

Echt hier wordt je gek van ....

iemand nog een Idee?

Renaultmonteurtje

Geplaatst door Renaultmonteurtje (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Opgelost, electroklep turbo vervangen, schijnt veel voor tekomen bij Peugeot ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.