Citroën Berlingo: Haperen motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik heb recent een nette Citroen Berlingo gekocht uit 1998 met 172.000km op de teller. Toen ik een proefrit maakte was er helemaal niets aan de hand ook op weg naar huis (ong. 60km) heb ik geen problemen gehad.
De volgende dag startte hij prima en wederom geen problemen gehad tijdens het rijden, maar dan ineens vandaag hij begon onderweg te haperen...Net alsof hij af wil slaan, maar even gas bijgeven en hij pakt het weer op. Thuis even de motorkap open gehad en stationair laten draaien. Dit gaat even goed, maar na ongeveer 1 minuut begint hij te haperen en slaat hij vervolgens af. Dit doet hij overigens niet als je snele flink gas bij geeft.

Misschien voor iemand een bekend probleem en snel te verhelpen.
Het enige wat er gebeurt is na de aanschaf is het vervangen van de autoradio. Zat eerst een grundig radio cassette speler in en nu een jvc radio/cd/mp3 speler.

Hoor graag van jullie....

jowie29

Geplaatst door jowie29 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jowie29 (0), 15 jaar geleden

Inmiddels gevonden. Na het uitlezen van de auto bleek het de lambdasonde te zijn. Deze heb ik inmiddels besteld en zal ik morgen vervangen. Kosten 102.00 euro excl.BTW

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.