Citroën Xantia: Inhouden 1.8!

Bouwjaar: 1994

Ik heb sinds enige tijd een probleempje. De wagen start bij een koude motor prima. Na het aanslaan draaidt de motor een verhoogd toerental, waardoor de hydrauliek op druk kan komen en de wagen uit de veren gaat. Optrekken als de beste. Als de wagen op bedrijfstemperatuur komt, houd hij bij optrekken ligt in en start de wagen niet met een verhoogd toerental, maar blijft deze juist lager dan normaal. Een beetje gas geven en het stationair toerental is weer normaal. Het inhouden blijft echter. De computer is uitgelezen (niets te vinden) en de stappenmotor is gereinigd (doen ze dat met kruipolie?) bij de garage. Volgens de garage komt dit vaker voor en is er weinig aan te doen. Dit probleem heeft zich bij onze auto pas recentelijk geopenbaard. Wie weet wat?

Xantia12362

Geplaatst door Xantia12362 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kalejanus (0), 18 jaar geleden

die stappenmotoren komt vaker voor maar was het ook even weg nadat die gereinigt was? want dan zou ik die vervangen vaak doen ze het weer even goed nadat ze gereinigt zijn en daarna is het weer niks gewoon vervangen dus

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.