Citroën Xantia: orginele cruise controle van fabriek

Bouwjaar: 1997

we hebben een probleem met een xantia 2.0 automaat met cruise control vanaf fabriek. het probleem is dat de cruise control niet meer in schakeld. ik heb de volgende punten al gecontroleerd en die waren goed:
remlichtschakelaar, bedieningspookje, aan/uitschakelaar opdashboord, vacuum slangetjes en het vacuumpompje onder de bumper en natuurlijk de zekeringen.
het lijkt er dus op dat het systeem goed is maar hij doet het dus mooi niet.
heeft er iemand ervaring met deze cruise controls en misschien een ideeetje

ywcit

Geplaatst door ywcit (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

didier2219 (0) PRO, 18 jaar geleden

er zitten ook zekeringen achter het linkervoor modderschild heb ik me al eens suf naar gezocht en toen zat daar het probleem met een defecte zekering

guidor (0) PRO, 18 jaar geleden

denk aan je rempedaal. daar zitten drie draadjes aan en ik denk dat deze de remlichten wel aanstuurt, maar de cruise niet. Deze denkt dan dat je aan het remmen bent en dan werkt de cruise dus niet!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.