Citroën Saxo: inlaatdruksensor

Bouwjaar: 1997

Ik heb het probleem met een saxo 1.4i KFX motor dat er de gehele tijd inlaatdruksensor inkomt als zijnde storing! Ik heb deze al verwisseld met een exemplaar van een goed lopende auto maar na een dag het zelfde probleem! De auto schokt dan nogal en er is dan niet mee te rijden soms valt hij gewoon stil! Het is iets raars en ik vind dat de motor eigenlijk nie mooi loopt! Hij loopt niet mooi rond eigenlijk een beetje ruw!
Weet iemand wat ik eerst moet controleren!!

snaponboy

Geplaatst door snaponboy (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Saxo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaacit (0) PRO, 19 jaar geleden

bedrading , stekkers controleren of toch een nieuwe senor monteren
mvg, kaacit

snaponboy (0) PRO, 19 jaar geleden

ik zal eerst sensor eens even kontroleren op signaal!

snaponboy (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb een sensor van een goedlopende auto gemonteerd en de storing komt er nog steeds in!
Storing 38 circuit-inlaatspruitstuk druk sensor!

garageburgwal (0) PRO, 19 jaar geleden

Geen luchtlekkeage bij spruitstuk/pakking?

snaponboy (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat zal ik ook eerst eens kijken want mijn uitlaat emissie klopt ook niet! goeie tip René!

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Bedrading tussen sensor en hoofddraadboom wil nog wel eens afbreken. Kabelboom schuurt nog wel eens door terplaatse van rechter binnenscherm achter de bovenste motorsteun.

snaponboy (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb de bedrading tot bij de computer bekeken op eventuele draadbreuk of abnormale dingen maar eigenlijk niets bijzonders!Wat ik wel heb ondervonden op een bepaald toeren gebied heeft deze sensor precies geen uitlezing!Als ik de scoop tussen massa en signaal draad zet valt deze op een bepaald moment helemaal weg! Ik ga deze sensor toch vernieuwen denk ik!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Saxo of stel zelf een nieuwe vraag.