Citroën Xsara: Kachel ventilator

Bouwjaar: 2000

Hallo Forumleden

Ik heb een XSara 1.6I,met climatcontrol,nu blijft er sinds enige dagen ,de aanjager van de kachel(airco),constant op volle toeren draaien,wat ik ook doe met de regelaar(draaiknop)er gebeurt niks.Nu las ik hier,dat iemand met een Xantia het zelfde probleem had,er werdt gezegd de module vervangen van de ventilator,en dat hielp bij de Xantia.Kan iemand mij vertellen waar die module zit???.En of die makkelijk te vervangen is.

Bijvoorbaat dank
Groetjes,Mart47

Mart477356

Geplaatst door Mart477356 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Turbo_hdi11674 (0), 19 jaar geleden

Het is zeer waarschijnlijk dat ook bij jou deze moduul stuk is.
Als ik mij niet vergis zit deze moduul (als je een echte climat control hebt) ingebouwd in je kachelmotor.Deze modules zijn vrij kostbaar (denk aan 125 euro) dus misschien is een complete kachelmotor ook een optie.Kost een paar tientjes meer maar dan heb je wel alles nieuw. Meestal gaan de modules stuk door een te zwaar draaiende kachelmotor. Controleer ook meteen je interieurfilter als deze erg smerig is gaat je motor ook zwaarder draaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.