Citroën C3: Kachelfan C3

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Ik heb hier een C3, waarvan de kachelfan alleen op de 3e versnelling wilt draaien, iemand ervaring met de oplossing van dit probleem?

zx9r

Geplaatst door zx9r (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

De kachelweerstand zal kapot zijn.

zx9r (0), 17 jaar geleden

sorry moet er nog wat bijvertellen, het is dus een uitvoering met airco, en ook al gaat op het display de stand wel omlaag (de 4 ventilatorbladen die staan afgebeeld worden dus licht van kleur) de ventilator blijft op de hoge stand doorblazen

GOVA (0) PRO, 17 jaar geleden

De regelmodule is stuk, deze bevindt zich aan de passagierskant aan de voeten. Deze zit vastgeschroefd in de kachel achteraan bijna tegen het schutbord ietsjes onder de stoffe afdekkap en heeft 2 zwarte connectoren. Een 2-polige connector (met een zwarte en een rode draad, alle 2 dikke draden) en een 5-polige connector. Origineel bestel Nr Citroen 6441L2 en kost zo'n 73 euro. Geen foutcode's te wissen. Vervangen en alles zal weer perfect werken.
Grtz

joebar5495 (0), 17 jaar geleden

bedankt, was inderdaad de regelmodule...
Wat zit dat ding daar verstopt, als je niet weet waar en hoe je moet zoeken, kun je zoeken tot je een ons weegt.
kostte trouwens 85 euro bij de dealer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.