Citroën Xsara Picasso: Kloppend geluid rechts voor.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Als ik over slecht wegdek rijd of over een drempel,hoor ik rechtsvoor een kloppend geluid. Lijkt of er iets teveel speling heeft.
Heb de auto pas sinds 3 maart,en deze is APK gekeurd bij aflevering. Toen ik dit bij de garage kenbaar maakte ,is er een stabilisator-stang vervangen.
Dit heeft het probleem niet opgelost. Heb nog Bovag garantie op deze auto,en de garagehouder zegt dat dit probleem ,hoe dan ook onder garantie opgelost wordt. Hij weet echter niet waar hij het probleem moet zoeken,en adviseerde mij terug te komen als het geluid harder wordt.
Iemand enig idee waar dit vandaan komt,misschien bekend probleem bij deze types???.

bvd

rommelaar

Geplaatst door rommelaar (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peter1947 (0), 12 jaar geleden

zit de veerpoot goed vast ? zitten alle rubbers gemonteerd op de veerpoot ? Heb dit ooit met een Nissan gehad en toen ontbrak er een rubber in de veerpoot.

rommelaar (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor je reactie,ga dit zeker nakijken.

peter1947 (0), 12 jaar geleden

Ik wil er nog aan toe voegen dat het bij over een gloednieuwe auto ging8 Bij montage in de fabriek was er blijkbaar iets mis gelopen !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.