Citroën Xm: koel ventilatoren blijven draaien

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

Zoals jullie het al opmaken in de tekst blijven de koel ventilatoren draaien ook als de motor koud is,moet ik aan een relais denken of hebben jullie nog andere sugesties.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën XM? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

dat denk ik ook dat je tempzender die de fan aanstuurt kapot is,deze werkt bij veel auto's ook als het kontakt afstaat,zit vaak in je radiator .

flow (0), 15 jaar geleden

kan iemand erachter komen,hoeveel ohm dat zendertje moet hebben als die goed is.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

nou als die koud is mag hij geen kontakt maken dus weerstand met multimeter --o--en als hij warm wordt ongeveer 90 raden slaat hij in

flow (0), 15 jaar geleden

Ik zag dat er drie stuks boven op dat huis zitten,is een van die zenders misschien voor de ven of zit er nog een in de radiateur? "Als" een van hen het is welke is dat dan.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

het kan zijn dat er in je radiateur nog eentje zit maar dan zou ik hem moeten bekijken,die zit dan ergens aan de zeikant koperen schroef grote maat en meestal 2 draadjes eraan,en als je die andere drie nu eens een voor een lostrekt,houd dan de fan niet op

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën XM of stel zelf een nieuwe vraag.