Citroën Xantia: Kraken onderstel

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19SD

Ik heb een probleem met het onderstel, ik vorige week alle veerbollen op druk laten brengen en de voorste en achterste hoogteregelaar laten vervangen door Cyparse in Almere, op de snelweg veerd de dame zoals het hoort maar als ik op een klinkerweg rijd dan hoor je aan de voor en achterwielen gekraak of gebonk als je dit kunt benoemen wie weet wat het is, we hebben de andrijfassen gecontroleert op speling maar er zit geen speling op de wielen zit ook geen speling. Zelf denk ik dat het met de vering te maken heeft maar zover ben ik nog niet om dat te concluderen wie o wie heeft raad

Elvis 1

Geplaatst door Elvis 1 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

citroen23 (0), 13 jaar geleden

Stabilisatorstangetjes/reactiestangetjes versleten,veerbol(len) niet goed,rubbers stabilisatorstang droog,speling op de hulpveerschotels.

Elvis 1 (0), 13 jaar geleden

Probleem gevonden armdraaglagers zijn stuk worden vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.