Citroën C5: Krakende of piepende deurrubbers

Bouwjaar: 2002

Ik heb bij mijn Break C5 last van "piepende of krakende" deurrubbers, vooral bij het nemen van hindernissen zoals bijv. verkeersdrempels. Ik heb het euvel getracht te verhelpen met siliconenspray op de deurrubbers te spuiten, maar dit is slechts een kortstondige oplossing. Heeft iemand anders een dergelijke ervaring en een andere oplossing.

Anton459

Geplaatst door Anton459 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

BMW- technieker Davy (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij ons bij BMW kennen we dat ook, We hebben alles al vervangen nieuwe rubbers ruitmechaniek ,vooral bij ons nieuwe 5-reeks. Ik peis dat die carrosserie te slap is.

auto haarlem (0) PRO, 18 jaar geleden

Portieren strakker afhangen, rubbers behandelen met talkpoeder.
Jan

master (0), 18 jaar geleden

Weet je zeker dat het je deurrubbers zijn? Is je voorruit mogelijk al vervangen? Dan is mogelijk de raamzetting niet geheel gereinigd voor het monteren van de nieuwe ruit?? heb het zelfde probleem gehad met een peugeot 406. Na het opnieuw laten monteren van de voorruit was het gekraak weg terwijl ik ook dacht dat het de deurrubbers waren...

marco7153 (0), 18 jaar geleden

het zijn de deurrubbers maar er is nog niets aan te doen, wij hebben er veel last van bij de c5 en de picasso, wat wij nu doen is een randje vilt op de deur plakken ter hoogte van de rubbers zodat de rubbers op het vilt liggen. werkt goed, fabriek werkt nog aan een echte oplossing

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

vroeger losten wij dit op door de rubbers in te smeren met talkpoeder dat helpt ook nog tegen vastvriezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.