Citroen C4 2011: krakend/rammelend geluid

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FV, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 115

Hallo . heb bij mijn C4 grand picasso . links voor een rammelend/krakend geluid . zeer irritant . hoef er niet voor te rijden , hoor het ook als je op het scherm duwt of op de bestuurders stoel gaat zitten te wippen .
ben langs de garage geweest de monteur dacht eerst schokdemper moest een andere dag terug komen heb ik gedaan , de monteur heeft er mee gereden , en hij is op de brug geweest . schokdempers zijn in orde . kon eigenlijk niks vinden . moet nu een afspraak maken dan gaat hij zoeken . ben dan wel de auto een dag kwijt . wat slecht uitkomt . heb het geluid al bijna een half jaar wordt niet echt erger ? . heeft iemand suggesties of ideeën .

leo de groot

Geplaatst door leo de groot (70) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (2880) PRO, 5 maanden geleden

Speling onderstel draagarm stabilisator rubbers enz.

leo de groot (70), 5 maanden geleden

auto is op de brug geweest . al genoemde zaken zijn gecontroleerd . waren allemaal in orde . . denk nu zelf aan rubber/lager tussen carrosserie en de veerpoot dat is op de brug niet echt goed zichtbaar en ook niet gecontroleerd maar hoe controleer je dat en sluit daarmee al het andere uit .??

kaleido 1 (2880) PRO, 5 maanden geleden

Je schrijft dat het geluid simpel is te reproduceren.
Met 2 man moet dan toch simpel het geluid te traceren zijn?

leo de groot (70), 5 maanden geleden

ja dat dacht ik ook .
samen met een vriend . de een op de dorpel gaan staan te springen . de andere onder de auto , dan is het geluid goed te horren . maar wij konden het beiden niet traceren . dan maar naar de garage .
auto is op de brug geweest .Speling onderstel draagarm stabilisator rubbers enz. is allemaal gecontroleerd . . alles was goed . moest maar een afspraak maken voor een andere keer dan gaat hij wel zoeken . monteur vond het een zoekplaatje . maar gaat zelf nog wel een keer op onderzoek .
. blijft er volgens mij nog maar 1 ding over dat is dus de veerpoot lager/rubber .
dus nu gaan we een keer specifiek daar naar kijken .

leo de groot (70), 5 maanden geleden

is nog niet gebeurd .ivm tijd en weersomstandigheden en heeft geen haast auto rijd er niet minder om . maar moet uiteindelijk wel opgelost worden .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php