Citroën Xsara Picasso: Last Van Stinkende Lucht In De Auto Tijdens Het Rijden

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 HDI

Hallo ,
Beste mensen ik heb een vraag in verband met mijn citroen xsara picasso 1.6 Hdi / Van 2005 / 110 Pk / Met Airco .
Het is misschien een stomme vraag, maar, ik ben alleen maar een amateur dus.
Ik heb sinds kort veel last van stinkende lucht in de auto, tijdens het rijden, het is precies als of de uitlaatgassen binnen komen.
Ik ben van plan binnenkort de olie te verversen en de filters te vernieuwen, Is er buiten de lucht en mazout filter nog een ander (airco Of Poli..) Filter en zo ja waar bevindt hij zich en hoe kan ik hem uitbouwen/vervangen.
Of heft iemand een ander advies voor mij...?
Met Dank
Miki

MIKI T.

Geplaatst door MIKI T. (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

asx (0) PRO, 12 jaar geleden

nteriuurfilter zit in het schutbord
verstuiverdichtingen vervangen; lekt waarschijnlijk hierlangs uitlaatgassen
niet wachten anders zit alles vastgekoekt en kan het een elende worden

MIKI T. (0), 12 jaar geleden

Halo ,
Hartelijk Dank Voor De Snelle Reactie. Inderdaad Is Het Zo Dat Een Van De Verstuivers Lekt, Het Is Juist Onder De Verstuiver Waar Het Lekt. Is Dat Dan Een Dichting Die Daar Tussen Zit En Hoe Moet Ik Ze Precies Vervangen Is Het Een Groot Probleem ???
Bedankt Voor De Hulp
Miki

asx (0) PRO, 12 jaar geleden

ja daaronder zit een dichtingsring; gewoon demonteren en de zitting met een freesje opzuiveren, hoe langer je er mee rijdt hoe meer de zitting beschadigd wordt; hoe meer alles aankoekt en hoe lastiger alles te demonteren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.