Citroën Jumper: lawaai wiellagers

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2hdi

wiellagers vooras voor éérst laten vervangen op 100 000km.Nu na één jaar +/- 5000 km terug kapot Wat kan het probleem zijn,bij skf is er geen probleem mee.(jumper mh:laadvermogen1450kg)? Wat over het hoofd gezien.

hedwigg

Geplaatst door hedwigg (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 10 jaar geleden

Hoe zijn ze in elkaar gezet de vorige keer , is er op de flens geperst of op de lagercup bij het monteren van het lager in de naaf ?

hedwigg (0), 10 jaar geleden

bij één dealer laten inpersen alles oké?? Ander oorzaak zoeken zegt hij!!!! Alvast bedankt.

Treb (0), 10 jaar geleden

Komt mij bekend voor: ik ben ondertussen de tel al kwijt ik geloof dat ik na [url=http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...]dit topic[/url] nog 4 keer (2 keer links, en twee keer rechts) de boel heb laten vervangen. Laatste keer inclusief wieldraagarm.

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

[quote=hedwigg]bij één dealer laten inpersen alles oké?? Ander oorzaak zoeken zegt hij!!!! Alvast bedankt.[/quote]
Andere oorzaak zoeken?? Ná 5000 km opnieuw de wiellagers versleten bestaat niet. Òf er moet ondeskundig gemonteerd zijn. Òf er is iets anders de oorzaak! Bijv. slechte naaf.
Ga naar diezelfde dealer, en leg dit probleem voor, en vraag om een oplossing. Nu moet je zeker niet naar een ander gaan. Hij kan zo terugzien bij welke km-stand die reparatie is uitgevoerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.