Citroën Berlingo: motor slaat af

Bouwjaar: 2002

Nou komtie,

Starten doet ie goed, maar als je weg rijd en je komt op een bocht af, je trapt de koppeling in slaat de motor direkt af.
Af en toe pakt ie em wel op en vliegt ie in toeren zo naar de 1500 toe.
Als de motor warm is wordt het minder maar af en toe slaat de motor zo weer af.
Motor is uitgelezen moest een nieuwe luchtmassa meter in . is gebeurt maar het probleem is er nog steeds.
Wie heeft hier ervaring mee en heeft de oplossing bij voorbaad dankk

patrickk8507

Geplaatst door patrickk8507 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat voor motor, DW8, HDI of benzine?

patrickk8507 (0), 18 jaar geleden

hdi motor

jheinen (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem met mijn berlingo van december 2001. Ook deze is voorzien van 2.0 HDI. Inspuitsysteem is Siemens. Ik heb trouwens onlangs mijn brandstofpomp al kunnen vervangen. Mijn filterhuis zal namelijk vol gruis. Ook heb ik aanvoerslangen al vervangen om verdenking van aanzuigen van lucht uit te sluiten. Waar kan het nu nog aan liggen? Hogedruksensor? Boordcomputer? Ik hoor het probleem de laatste tijd steeds vaker.

patrickk8507 (0), 18 jaar geleden

Geen idee waar het aan kan liggen.Alles is uitgelezen en geen storingen. Ik weet wel dat het eigenlijk onverantwoordt is om in dat ding te rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.