Citroën C3: Motor start niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1100

Hallo,

Ik ben nieuw op dit forum, en ook bepaald geen specialist met auto's, maar ik zou graag wat informatie winnen. Ik heb een Citroen C3, en het probleem dat ik heb is dat de auto sinds deze middag niet start. Ik heb er deze morgen nog +100 km mee gereden zonder problemen of iets dat daarom duidt.

Bij het een poging tot starten slaat de motor wel over, maar start hij niet. Ik heb vervolgens geprobeerd de startkabels en een andere auto de Citroen weer te starten. De andere auto heeft een 12V, 210A batterij, en de Citroen heeft een 12V, 360A batterij, dus mijn eerste vraag is of het verschil in stroomsterkte een probleem is, of dat ik een andere auto met 360A batterij moet vinden. Ik heb de goede auto ca. 10 minuten stationair laten draaien, en vervolgens geprobeerd de Citroen te starten, helaas heeft niet geholpen.

Mocht iemand nog tips voor mij hebben waar ik naar kan kijken of wat ik kan proberen, dan hoor ik dit graag.

Mvg,
Ruben

Ruben123

Geplaatst door Ruben123 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Je zal moeten kijken wat je mist (vonk, brandstof, compressie). Laat hem eerst is uitlezen. Da't is het snelst.

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.