Citroën Xantia: niet aanslaan

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: xu bfz 1.6 8v

Deze auto is binnengekomen met het probleem dat ie niet meer aan wil slaan. de klant gaf aan dat ie de laatste tijd slechter ging starten.
vervangen:: dubbelrelais, bdp sensor brandstofpomp,computer zelf. ook getest op een andere auto die draait wel op deze computer. alle massa en plus ingangen op computer en dubbelrelais,
hierbij kwam ik te weten dat de injectoren geen spannig krijgen(hoort volgens mij een plus op te komen en de ecu legt ze aan massa) hij heeft een heldere sterke vonk en op een teug remmenreiniger draait ie prima.


Help aub ik kom op dit moment niet verder.
groetjes martijn bakker

martijn1980

Geplaatst door martijn1980 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Lainke (0) PRO, 15 jaar geleden

De injectoren krijgen geen spanning en toch draait de wagen prima op een teug remmenreiniger
????????
Misschien injectoren eens laten controleren ;o)

martijn1980 (0) PRO, 15 jaar geleden

Het lijkt me sterk dat er 4 injectoren tegelijk kapot gaan , en dan nog zonder spanning zullen ze nooit werken denk ik . groet m.bakker

[quote=Lainke]De injectoren krijgen geen spanning en toch draait de wagen prima op een teug remmenreiniger
????????
Misschien injectoren eens laten controleren ;o)[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.