Citroën Xsara: Onderhouds indicator kan niet gereset worden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: dw8

Wanneer de onderhoudsindicator op de normale manier gereset wordt springt het sleuteltje direct weer in beeld met het contact afzetten. Met de testkast resetten lukt ook niet. Andere teller helpt ook niet. Nou denk ik dat het in de BSI zit. wie weet raadt.
Met vriendelijke groet,
Ton

N350

Geplaatst door N350 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

contact afzetten, dagteller ingedrukt houden en contact aanzetten, knop ingedrukt houden totdat hij vanaf 10 begint terug te tellen tot de nul met de "2" streepjes voor!!!! Er moeten 2 (TWEE) streepjes voor de nul tevoorschijn komen alvorens je mag loslaten.

Jan

N350 (0) PRO, 17 jaar geleden

Bedankt voor het berichtje, maar wanneer op de normale manier de "2" streepjes er staan gaat het sleuteltje weg, maar zodra het contact wordt terug gedraaid, is het sleuteltje direct weer in beeld.
Kan het in de BSI zitten?

Met vriendelijke groet,
Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.