Citroën Xsara: onregelmatig stationair draaien.

Bouwjaar: 2003

mijn picasso 1.8 loopt vanaf de eerste dag dat ik hem had zeer onregelmatig stationair, hij loopt m.i. te langzaam en dit geeft een onrustig gevoel.
De dealer en de importeur zijn van mening dat de "afwijking" binnen de grenzen van het toelaatbare is, men kan dit ,zegt men, omdat alles tegenwoordig met de computer wordt ingelezen niet bijstellen en daarmee moet ik het maar mee doen..
Zijn er lotgenoten ?
Is er iemand die enig idee heeft wat de oorzaak hiervan kan zijn ?

booms

Geplaatst door booms (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

depaneurke (0), 19 jaar geleden

Hallo , bij ons in België kan je zo'n wagen eens laten testen bij een diagnosecentrum van VTB-VAB dit kost wel 125 euro , maar je hebt wel een officieel attest van de staat van de wagen , ik vermoed dat je dit in Nederland ook kunt laten doen bij b.v. ANWB ? Er zijn grenzen waarbinnen de afwijking mag liggen , anders kan je een ontbinding van je aankoop vragen , wegens het niet conform zijn van de wagen .
succes ermee ,
Bart

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.