Citroën Xsara Picasso: Piepende autoradio citroen picasso 2003

Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8i

Ik heb een vraag:

Mijn originele autotradio heeft de geeft gegeven. Dus ik heb via de sloop een tweedehandse citroen picasso radio (precies dezelfde) gevonden.

Alvorens ik hem kocht, heb ik contact opgenomen met de dealer om te vragen of ik rekening moet houden met een bepaalde radio code of zoiets (dat ik heb ik namelijk wel eens eerder gehad bij een ander type merk auto). Er werd mij verzekerd dat er geen specifiek code noodzakelijk zou zijn en volgens de man van de dealer kon ik hem zonder problemen over zetten. Dus ik de radio besteld en heb hem vandaag binnengekregen....

Je raad het al...

ik heb zo'n vermoeden dat er toch iets van een code noodzakelijk is, aangezien de radio om de 5 seconden een harde piep laat horen over de boxen. De radio doet het dus wel (zowel radio als CD-speler), maar om de zoveel seconden een irritante piep, waardoor je niet fatsoenlijk kan luisteren.

Heeft iemand dat vaker meegemaakt en nog belangrijker: Weet iemand of dit te maken heeft met een radio code of iets dergelijks en hoe los ik dit op?

Als iemand mij kan helpen...HEEL GRAAG...;)!

Alvast bedankt voor de moeite.

Gr, Carlos
Amersfoort

coco77

Geplaatst door coco77 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

chassis nummer correct programmeren in de nieuwe radio

coco77 (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie en bericht.

Maar aangezien ik een leek ben op dit gebied, zegt mij dit niet direct voldoende ;).

Kan je in jip en janneke taal uitleggen wat ik stap voor stap moet doen?

Alvast bedankt voor de moeite.

Gr, Carlos

306 cabrio (0) PRO, 12 jaar geleden

Naar de dealer toe gaan, die kan hem in een paar tellen voor je inleren.

coco77 (0), 12 jaar geleden

Dank voor het reactie!

Fijn weekend.

Gr, Carlos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.