Citroen Xsara 2002: rammel in dachboard midden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

ik heb een rammel in het midden van het dachboard het is niet konstand maar bij lichte oneffen heden van het wegdek, mijn gevoel geeft in midden maar kan heel ergens anders vandaan komen.Ik hab ook al de radio aansluit blokken gecontroleerd of die ergens tegen iets hards liggen vrij gelegd.

citroenbx87

Geplaatst door citroenbx87 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1395) PRO, 2 jaar geleden

Maakt het uit in welke stand de kachelkleppen staan ?
Geen hitteschild van de uitlaat los ?

citroenbx87 (0), 2 jaar geleden

Ik heb alle standen geprobeerd maar ik merk geen verschil.Ik heb het gevoel dat het ergens in het daschboard zit het is ook niet constand hoorbaar alleen bij oneffenheden van het wegdek

kaleido 1 (1395) PRO, 2 jaar geleden

Zijn er recent reparaties uitgevoerd aan de auto , zal niet voor het eerst zijn dat er boutjes moertjes of zelfs gereedschap in de kachelbehuizing verdwijnt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.