Citroën Ax: Remmen

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Ik heeft een AX gt Bouwjaar 1991 daar blijven de voorremmen van vast lopen, de remtangen heb ik al helemaal schoon gemaakt, en ze waren nog gangbaar, nieuwe blokken in gedaan, en nog blijven ze aanlopen zelf zijn de blokken alweer verbrand. Wie weet wat daar de oorzaak van is.

Vrgr

opelmini

Geplaatst door opelmini (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën AX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

master (0), 17 jaar geleden

Zuigers zitten vast in de remklauw... Is het aan beide kanten? Dan heb je een leuke klus om de zuigers uit je klauw te krijgen reinigen eventueel oneffenheden polijsten en terugplaatsen in de remklauw.. Je kunt proberen om de klauw los te maken en iemnad anders op het rempedaal pompend te laten remmen totdat de zuiger er uit plopt (pas op je handen/vingers)

Succes

opelmini (0), 17 jaar geleden

Master
De remzuigers zitten niet vast want ik kan ze gemakkelijk indrukken.
Kan het ook de hoofd remcil zijm misschien?

master (0), 17 jaar geleden

Heb je je glijbanen van de blokken ook al gereinigd en met kopervet ingesmeerd? Hoofdremcyclinder lijkt me stug daar je na het remmen geen remdruk meer hebt. probeer anders eens met een ingetrapte rem de auto te starten dan zal je rempedaal als alles OK is een stukje zakken (mits je rembekrachtiging hebt).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën AX of stel zelf een nieuwe vraag.