Citroën C4: richting aanwijzer twinnyload

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

hey,

ik heb morgen een C4 met een vaag probleem (is gister al even tussen door geweest):


als de klant zijn twinny load op de trekhaak zet en aansluit, gaat de gewone verlichting branden van de twinny load, ook al heb je geen verlichting aan staan v/d auto(deze brandt dan ook niet als je de twinny load er op zet(maar werkt wel als je hem aan zet). knipperlichten L+R op de twinny load werken niet (ook niet bij op slot doen of alarm lichten of aansturen met de lexia.) de verlichting v/d auto werkt gewoon goed met twinny load aangesloten, knipperlichten gaan op de normale interval geen verhoorde ferq. De parkeer sensoren worden ook NIET onderbroken, net als de mistlamp achter werkt ook gewoon. heb gister de stekker doos al vervangen (was verroest), alle pennetjes v/d bedrading al schoon gemaakt.

Renaultmonteurtje

Geplaatst door Renaultmonteurtje (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JHV (0), 14 jaar geleden

citroenmonteurtje,
Heb je al gecheckt of er niet van die blauwe aftakdoosjes gebruikt zijn bij de aansluitngen? Bij de C5 is er verschil in aansluitingen van de berline en de break, misschien ook zoiets bij de verschilende C4 modellen. En dus wel de goede kabelbundel/aansluitingen???
Johan

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

zit een orginele kabelset onder met BSR en al door mijn collega ingebouwt (2 jaar geleden)...


edit: zit wel de juiste onder.

poppekast (0) PRO, 14 jaar geleden

denk ik dat je eens moet gaan meten bij de regelkast van de trekhaak als het goed is zit die achter tegen het schutbord van de kofferbak aan de binnezijde als daar sluiting inzit kan het wezen dat die de verlichting continu aanstuurd of niet werkt zoals de knipperlichten

en volgens mij kun je het systeem ook uitlezen

bij vw zitten er ook van die fijne kastjes tussen die toch wel eens sneuvelen willen

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

BSR kun je niet uitlezen, je moet dan de BSI weer uitlezen, tis eigelijk gewoon een printplaat met een CPU er op en een vermogens transistor, so dat de aanhanger ook de juiste hoeveelheid stroom en spanning krijgt ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.