Citroën C4: ruit chauffeur weigert soms omhoog te gaan

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Bij deze auto weigert de ruit kant chauffeur af en toe naar boven te gaan. Naar beneden gaat altijd. Iemand dit al voorgehad? Alvorens te demonteren.....

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

andreas08 (0) PRO, 12 jaar geleden

initialiseren dit wil zeggen aanpassen aan de slijtage
dit doe je door de bedieningsknop zodra de ruit gesloten is nog even vast te houden succes
een andere mogelijkheid is de spanning er af te halen

jhl (0) PRO, 12 jaar geleden

Bij ons heeft hij geen enkele keer gefaald. Wordt opgevolgd.

Atalay52 (0), 12 jaar geleden

Ik zelf heb vroeger bij Citroen garage gewerkt... en deze Merk en Puegot werken sinds aantal jaren met multieplex system ( Van en Can)
met minder kabels word alles door de computer bediend zoals voor heb je een en achter heb je een door impuls van bedieng naar computer wordt x bediend en ook je ruiten en alles wat elektrishe is wordt door computer bediend en opgevolgd ...je probleem ligt bij de contector van je bediening slechte contact...de enige goedkoopste oplossing is contact spray te gebruiken..99% is de probleem opgelost... Bij auto's met multieplex sytem kommen deze ziektes vaker voor zoals airbag lamp geeft storing.. en weer dat conector verbinding onder stoel..deze conector werd tussen uitgehaald en de kabels werden gesoldeerd en achter af met kripkous verbonden! Ik zelf wil deze merk niet slecht maken maar nooit meer een franse auto voor men deur. Deze hebben de meeste kinderziektes tenopzichte van andere merken..Groetjes

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

atalay PSA is sinds 2002 volledig over op een Full CAN netwerk van 2000 tot 2002 is er het VAN/CAN netwerk gebruikt

pino56 (0), 12 jaar geleden

bij mijne berlingo 2009 XTR ruiten kant bestuurder blokker op halve weg en als druk schakelaar gaat op zijn eigen manier ( omlaag in plaats van omhoog of anders )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.