Citroën Saxo: SAXO SNELHEIDSREGELAAR werkt NIET

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Beste kenners,

Afegelope week start ik mijn saxo en plots werken de toerenteller en snelheidsmeter niet meer, al de andere indicatoren en opties werken wel.
Ik heb het instrumentenpaneel losgekoppelt laar ik zag geen defect , na het ontkoppelen en terug aansluiten van de 2 fiches op de achterkant van het instrumentenpaneel werkt de toerenteller wel terug.
De zekering is ook nog in perfecte staat, al vind ik in de handleiding geen zekering voor de snelheidsmeter, aleen voor de toerenteller.
Mijn toerenteller werkt nu terug perfect maar de snelheidsmeter niet..

Ik heb de kabel van de minpool met contact aan al een paar keer aangetikt tegen de minpool van de batterij (zoals vermeld in een andere topic) maar zonder resultaat.
Heeft iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn.
Jullie zijn alvast bij voorbaat bedankt voor het eventueel reageren op mijn topic of beter nog, het aanwijzen van het probleem :)

groeten, S.

falcunez

Geplaatst door falcunez (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Saxo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

306 cabrio (0) PRO, 10 jaar geleden

Werken de dag- en totaalteller nog wel?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Saxo of stel zelf een nieuwe vraag.