Citroën Berlingo: startprobleem berlingo diesel 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8

hoi iedereen. mijn berlingo start sinds een paar weken steeds slechter. meerdere malen voorgloeien werkt ook niet. als ik hem probeer te starten slaat ie soms aan, maar als hij in 1e instantie niet aanslaat dan kan ik starten wat ik wil maar dan lukt het niet meer. heb al alles geprobeerd (starten en dan gas geven, starten zonder gas te geven) Als hij niet start dan moet ik hem aanslepen waarna hij vrijwel direct aanslaat. dit startprobleem doet zich voor als de auto een dag stil gestaan heeft. als ik na een halve dag stilstaan de auto wil starten slaat de moter zonderproblemen aan. ik heb vorig jaar nog de gloeispiralen laten vervangen. wat zou dit probleem kunnen zijn??

keikejan

Geplaatst door keikejan (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

controleer eerst eens de klepspeling.
het zou kunnen dat er bijna geen speling meer is dan kan dit ook op treden.

groetjes jan.

keikejan (0), 12 jaar geleden

we gaan het proberen, ik hou je op de hoogte. bedankt Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.