Citroën C8: storing c8

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

beste lezer

we hebben sinds kort een c8, nu is het voorgekomen dat de box onder de stoel is losgeraakt en klem is komen te zitten tussen de stoel. vervolgens werken de el schuifdeurn, ramen, stoelen en spiegels niet meer. alle zekeringen zijn heel! bij de citoen specialisten, dealers krijg ik telkens te horen dat ik maar een afspraak moet maken maar ik kan onze auto niet missen en wil graag van te voren een richtprijs hebben.

kan mij iemand of een tip of een handvat geven waar ik het moet zoeken of welk berijf in brabant(helmond) me verder kan helpen zonder dat ik een zak vol geld kwijt ben.

ik ben zelf redelijk handig!

alvast bedankt groetjes Huib van der Heijden

huib van der heijden

Geplaatst door huib van der heijden (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je zelf redelijk handig bent, zou hje eens kunnen kijken of er onder de stoel geen stekker verbinding is losgeraakt.

huib van der heijden (0), 12 jaar geleden

[quote=Ralf_Jensen]Als je zelf redelijk handig bent, zou hje eens kunnen kijken of er onder de stoel geen stekker verbinding is losgeraakt.[/quote]
beste Ralf

inderdaad ben ik vergeten te melden dat ik alles geprobeerd en nagelopen heb, dus ik heb de box onder de stoel vandaan gehaald en de stekker verbindingen gecontroleerd en gevoeld of alle draden nog vast zaten.

in ieder geval toch bedankt voor je reactie,

groetjes Huib van der Heijden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C8 of stel zelf een nieuwe vraag.