Citroën C5: telefoon werkt niet meer

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2 HDI

De ingebouwde telefoon is plots uitgevallen en geeft op de display van de GPS dat hij geen netwerk vindt.Op het scherm van de radio komt er een symbool ,een o met een schuin streepje erdoor. Ik heb al met een andere sim-kaart geprobeerd maar krijg net het zelfde probleem.

Heeft iemand enig idee wat er kan mis zijn.Ik ga morgen de radio eens uitnemen en zien of de bedrading niet ergens los is gekomen.

Kan iemand mij zeggen waar de antenne van de telefoon zich ergens bevindt?

DSke

Geplaatst door DSke (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nsdj83 (0) PRO, 11 jaar geleden

gsm antenne zit bij de radioantenne in achterop het dak

DSke (0) PRO, 11 jaar geleden

Niels bedankt voor je reactie maar heb niets gevonden van slechte contakten zowel aan de antenne als achteraan de radio.
Ik mag in de loop van deze week van een collega een andere radio/telefoon eens uit zijn wagen nemen en die bij mijn auto inbouwen,ik zal je zeker
laten weten wat het resultaat is.
Groetjes Staf

DSke (0) PRO, 11 jaar geleden

Hallo,hier ben ik terug,
Met het andere toestel was het net hetzelfde,dus gee netwerk gevonden.....Ik ben dan de antennekabel beginnen volgen van aan de telefoon(radio) en tot mijn grote verbazing was deze losgekomen (stekkers uit elkaar getrokken ter hoogte van de achterbank aan de linker zijde van de wagen.
de kabel loopt onder de plastiek afdekplaat van de deurdrempel .Er is inderdaad een dikke kabel ,die van de vorige eigenaar was gelegd ,
verwijderdt geweest en het is in fijte vanaf dan dat de telefoon niet meer werkte.Dus alles werkt nu terug.
Hartelijk dank voor uw hulp
De Meyer Gustaaf

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.