Citroën C4: usb box op RT3 radio

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 16hdi

Een klant van ons zou graag een USB box aansluiten op zijn RT3 radiotoestel. Volgens de promotiefolder van citroen zou deze alleen mogelijk zijn bij RD4 toestellen maar volgens in de de kaft accessoires staat dat het wel op een RT3 toestel kan aangesloten worden.
Hoe zit het nu eigelijk met de mogelijkheden en aansluitingen ?

Grietje

Geplaatst door Grietje (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GOVA (0) PRO, 15 jaar geleden

Werkt op alle RD4's .Wat de RT3 betreft. Vermits de USB box wordt aangesloten op de ingang (in de plaats) van de extrene CD lader, kan je alleen nog een cd beluistern via de RT3 zelf. Wanneer je op GPS rijdt en een CD beluistert blijft het navigatiesysteem werken, behalve indien de klant afwijkt van de route. Op dat ogenblik dient de navigatie CD-rom terug ingebracht te worden. De navigatie wordt niet beïnvloed door de aansluiting en het gebruik van de USB Box. In dat geval blijft het navigatiesysteem gewoon werken omdat de GPS-cd in de RT3 blijft. Simpel toch.

axl795 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik wist niet dat de RT3 een route geheugen functie heeft??!! was het niet zo, dat de RT3 altijd met een wisselaar wordt geleverd omdat hij niet kan navigeren zonder CD? RT4 zonder wisselaar ivm met harde schijf.

axl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.