Citroën Xantia: veersysteem

Brandstof: Diesel

Goeiedag ik heb een probleem met hydro systeem ik heb lekage gehad bij de pomp en bij een verdeelblok onder het resevoir heb daar 2 o ringen vervangen maar nu komt de wagen niet meer omhoog, ik heb de hoogte regeling nagekeken niets bijzonder en ook ontlucht bij de voorraad bol en ik hoor de voorraadbol ook niet tikken. Wie heeft er een suggestie.

22061973

Geplaatst door 22061973 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dirktaris (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb je de hd pomp verv? Zo ja is het wel de goede pomp 6+2?

JOHN5671 (0) PRO, 15 jaar geleden

Zuigt de pomp wel aan ,anders met trechter in de pomp/slang vullen met LHM , wil wel eens helpen.
Hoogte regelaar in laagste stand en een even laten lopen tot je ziet dat olie wordt aangezogen,slang erop en gassen maar ontluchting bij drukregelaar open en dicht.

Sterkte John

Grietje (0) PRO, 15 jaar geleden

Hebben pas ook hogedrukpomp van xantia moeten vervangen. Hadden ook aan het systeem gewerkt en pomp deed het niet. Occasiepomp gestoken en op 5 seconden was auto altweer omhoog aan het komen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.