Citroën Jumpy: ventilatormotor

Bouwjaar: 1999

Hallo,

mijn ventilatormotor is defekt. Bij nadere controle blijkt het de printplaat te zijn. Nieuw is dit nogal een duur geval. Mocht ik eventueel geen Jumpy vinden bij de motorslopen, weet iemand of deze printplaten ook bij andere Citroën-modellen worden gebruikt? Ik weet alvast dat deze van de Peugeot Expert en Fiats dezelfde zijn, maar wss ga ik eerder personenwagens tegenkomen op de sloop dan bestelwagens. De sturing bij deze aanjagers gebeurt traploos, dus geen systeem a la "O- I- II- III"

bedankt

pantah

Geplaatst door pantah (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumpy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

pantah,neem de orginele mee naar de sloop ze hebben zo'n ventilator vast>

pantah (0), 18 jaar geleden

ik heb inmiddels een andere motor van de sloop gehaald, maar zit met een raar fenomeen. ALs ik de spanning meet op de rode kabel van de fiche die aan de motor toekomt, meet ik 12 volt bij draaiende motor. Van zodra ik echter de fiche in de ventilator stop, springt de spanning terug op 2 volt ?? Ik heb de motor al geprobeerd in een andere Jumpy en daarin werkt hij perfekt. Wat nu?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumpy of stel zelf een nieuwe vraag.