Citroën C4: wegvallen van trekkracht

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Het probleem begon met de cruise controle, op een gegeven moment kwam er een melding van het service lampje en verscheen storing in het management. Bij uitschakelen van de cruise controle verdween het probleem. Die gebruiken we dus niet meer.
Een poos later doet het probleem zich willekeurig voor. Een geluidssignaal en het lampje service en storing in het management verschijnt in de display. Inmiddels ben je dan de trekkracht van de auto kwijt. het lijkt alsof er een cilinder niet mee doet. Stoppen en opnieuw starten is het enige wat helpt.Het gebeurd volkomen willekeurig, maar is erg vervelend op de snelweg waar je niet mag stoppen en dus moet wachten op een benzinestation.
De garage kan het niet vinden want het probleem doet zich op dat moment niet voor en ermee gaan rijden tot het gebeurd kost veel te veel tijd en kan heel veel kilometers duren.
Op een rit van 150 kilometer kan het een, twee, drie of helemaal niet voorkomen.
Is er iemand die enig idee heeft wat er aan de hand is?

Champeus

Geplaatst door Champeus (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.