Citroën Xsara: welke Ag gasspecialist kan me helpen xsara slaat af tijdens het

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1800

beste mensen heb sinds kort een probleem op autogas van AG hij slaat tijdens het rijden af ook knippert soms het rode lampje van de gasinstalatie tijdens het rijden wie weet waar ik dit probleem moet vinden ..

heb niet echt veel vertrouwen in de gas specialist in mijn omgeving ten eerste heel hoog uurloon en bij mijn vorige auto had dit bedrijf mij een nieuwe verdamper verkocht wat niet eens de verdamper bleek te zijn maar gewoon een draadje dat iets was geoccideert


dus wie weet een goede AG gas specialist voor betaal baar uur loon of een specialst die wat bij klus .....graag info over dit probleem of een goed adres je regio rotterdam...alvast bedankt

emiel2676

Geplaatst door emiel2676 , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

sel, 14 jaar geleden

zie http://www.lpg.nl/
vervolgens fabrikanten.. je kunt daar een heel hoop lpg-specialisten vinden..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.