Citroën Xsara: xsara 19 d

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19d

Vandaag 2dehands voor mijn vrouw gaan halen, 100km gereden alles perfect, thuis gekomen, stilgelegd en een uur later wou ze terug vertrekken, motor draait 2 seconden en valt terug stil, auto stond redelijk schuin, olie gecheckt. Zat juist op minimum, olie bijgedaan, eens mazout opgepomp en auto deed het terug, daarna geen probleem meer. Kan dit een beveiliging zijn als er niet genoeg olie in zit dat die terug stilvalt of trekt hij ergens lucht, vanmorgen nochthans bij die vrouw starte hij van de 1ste slag, had ganse nacht in garage gestaan. RARA?

dennis2079

Geplaatst door dennis2079 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Weet je gelijk waarom die weggedaan is.

Beunhaas (520) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijnlijk komt er ergens lucht in het aanvoertraject.
Slang vanaf onder de auto en filterhuis zijn verdacht.

dennis2079 (0), 16 jaar geleden

ja primera, als da alles is wat eraan is ben ik content, heb 2 jaar geleden een focus gekocht, heb ik 5000euro kosten aan gehad en weggedaan van miserie, ik heb ook al ne nieuwe gekocht, was ook alle 5 minuten iets aan. Als iedereen zo ne goeie occassie kon kopen dan moest dit forum niet bestaan he.
Beunhaas bedankt zal dit morgen eens checken.

Beunhaas (520) PRO, 16 jaar geleden

[quote=dennis2079]ja primera, als da alles is wat eraan is ben ik content, heb 2 jaar geleden een focus gekocht, heb ik 5000euro kosten aan gehad en weggedaan van miserie, ik heb ook al ne nieuwe gekocht, was ook alle 5 minuten iets aan. Als iedereen zo ne goeie occassie kon kopen dan moest dit forum niet bestaan he.
Beunhaas bedankt zal dit morgen eens checken.[/quote]
Controleer ook het opvoerpompje (knijpballetje waarschijnlijk)
Zijn bij de Peugeotdealer veel goedkoper dan Citroen.....

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Ja Dennis, en dan ga je frans rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.