Citroën Xantia: Zakken achterzijde

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18i 16v

Hallo, Ik heb het volgende probleem. Iedere keer als ik rem en de auto tot stilstand kom zakt de achterkant een stuk naar beneden. Na een minuutje stationair draaien komt hij wel weer omhoog. Weet iemand wat het probleem is en kan het kwaad om ermee te blijven rijden.

Rene62

Geplaatst door Rene62 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Hij gebruikt de druk van de achtervering om te remmen.Je 5° drukbol onder de drukregelaar moet dit normaal aanvullen.Hoor je niet regelmatig een tik aan de motor?Hoogstwaarschijnlijk is deze voorraadbol stukNog iets ,Is je achtervering niet hard?(bij deze fout is er ook geen reserve meer omdat de membraam stuk is in de bol en er geen gas wordt samen gedrukt)

Rene62 (0), 13 jaar geleden

Ik hoor geen tik. De achtervering is niet hard. Wat wel opviel toen ik vandaag met een zware aanhanger reed de hoogte goed bleef.. Ik heb ook naar het niveau van de hydrolische olie gekeken.. Maar die geeft geen verschil in hogste en laagste stand. De vlotte zo toch moeten akken als de auto in de hoogste stand gaat. Zou er teveel olie in kunnen zitten..

Gr Rene

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

voorraad bol achter as defect.

xantiArie (0), 13 jaar geleden

Vlottertje (paraplutje) wil wel eens vast blijven zitten in het bolletje, even eruit draaien en controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.