Dacia Logan MCV 2008: Binnenverlichting laadruimte blijft branden

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M A6, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

De centrale deurvergrendeling deed het al even niet goed, het achterportier werkte niet meer. Nu is ook de sleutel kapot en doe ik de auto op slot door de knop in te drukken op het dashboard zolang ik geen nieuwe sleutel heb. Het portier van de bestuurder doe ik vervolgens handmatig van buiten op slot. Nu krijg ik de binnenverlichting echter niet meer uit in de laadruimte linksachter. Iemand enig idee hoe ik dat voor elkaar krijg? Ik ben bang dat ik straks met een lege accu sta. (geen idee of dat kan)

Meesdacia

Geplaatst door Meesdacia (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia LOGAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1445) PRO, 3 jaar geleden

Slot in de klep defect of draadbreuk in doorvoer tussen klep en dak.

frankst (5), 3 jaar geleden

Weet je zeker dat het lampje niet na ongeveer twee minuten alsnog uit gaat? Het zou kunnen dat een Dacia van dat bouwjaar die tijdschakeling nog niet heeft maar bij tegenwoordige modellen is dat in ieder geval wel zo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.