Dacia Logan MCV 2007: deuren sluiten niet/openen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

hallo de Dacia MCV van 2007 van mijn dochter heeft 1 probleem dat niet alle deuren met de sleutel dicht of opengaan, wel de bestuurders deur, heb zelf al 1 keer gekeken naar de stangen in de deur, die niet goed meer lopen daar zitten van die plastic geleiders die de stangen begeleiden, wie heeft dat al 1 keer meegemaakt, of heeft 1 oplossing hiervoor, bedankt alvast voor het antwoord, groet hans

lidahans

Geplaatst door lidahans , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia LOGAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Zit er wel cv op ?

Dirk71, 3 jaar geleden

Bij de Logan MCV uit 2007, die ik gehad heb, ging bij het handmatig met de (reserve)sleutel bedienen van het slot ook alleen de betreffende deur zelf op of van slot. Bij het bedienen van de afstandsbediening of de knop op het dashboard gingen wel alle deuren mee. Ik ga er van uit dat dit zo hoort bij deze auto.

lidahans, 3 jaar geleden

Kaleido, ja er zit wel centrale vergrendeling op, hans

Dirk, volgens mij zit er geen knop op het daschboard, hans

Dirk71, 3 jaar geleden

Als ik het me goed herinner, zaten er 5 "drukknoppen" onder de radio. Naast de knop voor de rechtse ruitbediening zat volgens mij de knop voor de cv.

lidahans, 3 jaar geleden

oke zal van de week eens kijken, ik weet wel dat er knop voor de achterruiten tussen de stoelen zit groet hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.