Dacia LOGAN 2017: Koppeling probleem

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: H4B B4, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 66

Ik heb last van schokkerig optrekken met de Logan met automaat,ik lees op het forum dat ik niet de enige ben,mijn vraag is als dat de auto oorspronkelijk uit België komt en dus niet bij een dealer bij mij in de buurt is gekocht . Heb ik nu evengoed nog recht op garantie? Mocht het niet zo zijn wat gaat de reparatie dan ongeveer kosten?
Met vriendelijke groet Gerard Oudhoff

Oudhoff

Geplaatst door Oudhoff , lid sinds 9 maanden geleden

3 Reacties

oldford PRO, 7 maanden geleden

Je hebt recht op 3 jaar garantie in de gehele Europese unie bij iedere Dacia dealer van je keuze.
Zelfs de uitgebreide garantie blijft van kracht bij verkoop.
Ik citeer:
Het contract is bij het voertuig gevoegd **: als u uw Dacia opnieuw verkoopt vóór het einde van het contract, zal uw koper hiervan profiteren. Een goed doorverkopen argument.

Oudhoff, 6 maanden geleden

De auto is inmiddels bij een dealer geweest en daar is geconstateerd dat er een compleet nieuwe koppeling in moet,dat gaat in april onder fabrieksgarantie gebeuren ondanks dat er geen complete onderhoudschiedenis is,keurige service vind ik.
En nog Oldford nogbedankt voor uw post.👍

Oudhoff, 5 maanden geleden

Inmiddels is de Dacia keurig gerepareerd door dealer Stokman in Alkmaar onder garantie,en dat terwijl een andere dealer beweerde dat er geen garantie zou zijn. Mijn vraag is hoe nu het beste om te gaan met de robot versnellingsbak. Kan ik het beste manueel of op de automaat rijden of maakt het niet uit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.