Dacia Logan MCV: lekkage na regenbui achterklep

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine

Ik vraag mij af of dat normaal is als er een regenbui is geweest.
en ik doe de achterklep open komt er water uit de buurt van de kentekenhouder en als ik hem sluit valt het water naar beneden op mijn schoenen op de straat

CapriceV1968

Geplaatst door CapriceV1968 , lid sinds 3 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Water lekt aan de buitenkant , binnenzijde blijft droog ?

sleutelaar1952 PRO, 3 jaar geleden

is dit ook zo in n wasstraat of word de binnenkant dan nat?

CapriceV1968, 3 jaar geleden

Binnenzijde blijft droog ook bij wasstraat

sleutelaar1952 PRO, 3 jaar geleden

Dan is er dus geen lekkage maar aan de buitenkant n waterophoping. meestal is er wel n kanaaltje waar dit door weg kan. Kijk eens beter waar en of er een verstopping zit

DriveDacia2019, 5 maanden geleden

Voor zover het jou nog helpt en anders voor anderen, ik heb het ook en vorig jaar is het verholpen door het vervangen van het onderdeel waar de slotknop in zit. Dat lijkt mooi maar nu 3/4 jaar later stond het water weer in mijn schoenen. Dit keer is geprobeerd om het op te lossen met gaatjes boren in het deksel van de nummerplaatverlichting maar precies op de plek waar het water toch wel onder vandaan stroomt. Je kan het resultaat raden. Enige oplossing is wederom vervangen van de slotplaat maar de garage lijkt daar niet weer een garantieaanvraag voor bij de importeur te willen doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Logan MCV of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.