Dacia Sandero 2022: Logo's van radiostations op media display

Bouwjaar: 2022, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4D F4, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 67

Toen ik (kort geleden) mijn nieuwe Dacia Sandero ging halen bij de dealer, liet de verkoper zien hoe ik de digitale radio aan kon zetten. Er stonden toen logo's van de radiostations op het media display waaruit je kon kiezen. Later ging ik zelf radiostations toevoegen aan mijn voorkeurslijst. De logo's heb ik echter niet meer gezien. In plaats daarvan wordt de voorkeurslijst getoond als vierkante vakjes met in tekst daarin de namen van de radiostations. Hoe kan ik die logo's weer laten tonen?

sam91

Geplaatst door sam91 , lid sinds 3 weken geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 weken geleden

Staat hier niets over in het instruktieboekje ?
Niet alle stations hebben een logo dat wordt weergegeven , om welke zenders gaat het bv.?

    nee, ik heb het niet kunnen vinden in het instructieboeje. Het gaat om bijv. een logo van Sky Radio - sam91, 3 weken geleden

Jeraevers, 3 weken geleden

En zit je op DAB of nog op FM?

    Ik zit op DAB - sam91, 3 weken geleden

kaleido 1 PRO, 3 weken geleden

Sky radio wordt inderdaad niet altijd weergegeven , ik rij een nieuwe vw T6.1 bij mij maakt het uit welke frequentie dat ik in programmeer of er wel of niet een logo is.

sam91, 1 week geleden

Helaas heb ik niet gevonden in het instructieboekje hoe je de logo's moet laten tonen. Ik zie nog steeds voor geen enkele zender (Radio10, Sky Radio, Qmusic, Radio 538, 3FM) een logo. Bij de eerstvolgende servicebeurt zal ik de dealer eens vragen hoe hij dat voor elkaar had gekregen, maar dat zal pas over een tijd zijn.

kaleido 1 PRO, 6 dagen geleden

Je kunt toch gewoon even langs de dealer rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.