Dacia Sandero 2022: Logo's van radiostations op media display

Bouwjaar: 2022, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4D F4, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 67

Toen ik (kort geleden) mijn nieuwe Dacia Sandero ging halen bij de dealer, liet de verkoper zien hoe ik de digitale radio aan kon zetten. Er stonden toen logo's van de radiostations op het media display waaruit je kon kiezen. Later ging ik zelf radiostations toevoegen aan mijn voorkeurslijst. De logo's heb ik echter niet meer gezien. In plaats daarvan wordt de voorkeurslijst getoond als vierkante vakjes met in tekst daarin de namen van de radiostations. Hoe kan ik die logo's weer laten tonen?

sam91

Geplaatst door sam91 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Sandero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 1 jaar geleden

Staat hier niets over in het instruktieboekje ?
Niet alle stations hebben een logo dat wordt weergegeven , om welke zenders gaat het bv.?

    nee, ik heb het niet kunnen vinden in het instructieboeje. Het gaat om bijv. een logo van Sky Radio - sam91 (0), 1 jaar geleden

Jeraevers (10), 1 jaar geleden

En zit je op DAB of nog op FM?

kaleido 1 (1610) PRO, 1 jaar geleden

Sky radio wordt inderdaad niet altijd weergegeven , ik rij een nieuwe vw T6.1 bij mij maakt het uit welke frequentie dat ik in programmeer of er wel of niet een logo is.

sam91 (0), 1 jaar geleden

Helaas heb ik niet gevonden in het instructieboekje hoe je de logo's moet laten tonen. Ik zie nog steeds voor geen enkele zender (Radio10, Sky Radio, Qmusic, Radio 538, 3FM) een logo. Bij de eerstvolgende servicebeurt zal ik de dealer eens vragen hoe hij dat voor elkaar had gekregen, maar dat zal pas over een tijd zijn.

kaleido 1 (1610) PRO, 1 jaar geleden

Je kunt toch gewoon even langs de dealer rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.