Dacia DUSTER 2023: LPG probleem

Bouwjaar: 2023, Brandstof: Benzine/LPG, Motorcode: H4D F4, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 67

Op vakantie in Italië en vandaag valt mijn LPG installatie uit en kan ik alleen nog op benzine rijden… Heeft iemand een idee wat dat kan zijn? 18.000 km op de teller nooit een probleem gehad en nu brand het led lampje niet van de overschakel knop op het dashboard. Geen meldingen op de board computer… Wie heeft een idee?

Geplaatst door

Koos van der H (55)

al 2 maanden lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Je hebt ook in het buitenland gewoon garantie op de auto , anwb of dealer bellen en langs een garage .
Zekeringen heb je gecontroleerd ?

kaleido 1 5000
badge vip badge

2 maanden

Dankje voor je reactie!! Nee die heb ik nog niet gecontroleerd… Wel gevonden waar ze zitten voorin maar krijg de zekeringen er niet uit en wil niets forceren…

Koos van der H 55

2 maanden

Zit een zekeringtrekker in je zekeringkast in de auto.

kaleido 1 5000
badge vip badge

2 maanden

Punttangetje is vaak makkelijker en soms moet je eerst een blokje (waar meerdere zekeringen in zitten) omhoogtrekken voor je 1 zekering kan trekken.
Inderdaad niks forceren...

Beunhaas 895
badge vip badge

2 maanden

PS, iets wat bij m'n eigen auto ook wel eens voorkomt, dan moet ik het LPG systeem "wakker maken" door een paar seconden het omschakelknopje in te drukken, daarna gaat ie normaal op gas lopen.

Beunhaas 895
badge vip badge

2 maanden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.